Livingul- cartea de vizita pentru musafiri

Livingul trebuie sa fie o camera dedicata atat noua cat si prietenilor, celor dragi, musafirilor care vin in vizita.
Asa cum dormitorul trebuie sa fie imaginea personalitatii noastre, deoarece acolo este locul cel mai intim, unde femeile isi tin ascunse toate secretele si trucurile, iar barbatii isi dau jos armura dupa o zi de batalii crancene in civilizatie si se odihnesc; livingul trebuie sa fie camera cea mai spectaculoasa, care merita orice investitie.

„Imaginatia voastra poate sa se joace intr-un astfel de spatiu”
Livingul trebuie sa fie fresh, indiferent ca mergeti pe stilul clasic sau modern, aici nu se impune nicio regula, nici in cromatica si nici in aranjarea mobilierului. Puteti alege culori tari, mobila puternica, lemn masiv (nuc, stejar, cires) in culori neutre, ca maro, bej, negru. Nu uitati ca el reprezinta cartea voastra de vizita pentru cei care va trec pragul. Acolo radeti, glumiti, la o cafea, la un ceai sau discutati afaceri.
Imaginatia voastra poate sa se joace intr-un astfel de spatiu, puteti combina placut decoratiunile clasice cu cele moderne,(catifea, matase, ciucuri, funde, broderii pe perne), puteti pune covoare new style cu mobila vintage, atata timp cat toate se imbina placut si nu duce spre kitsch.
Daca doriti sa limitati cele doua stiluri trebuie sa tineti minte doua tipsuri. Pentru un living modern, incaperea trebuie sa ne sugereze dinamism sa fie fresh si aerisit, iar un living clasic trebuie sa fie sobru, simptuos, unde se vor regasi materiale din piele naturala.

„Peretii bata-i vina”
Un aspect foarte important care trebuie luat in considerare il reprezinta peretii. Fie ca alegeti un tapet, fie ca ii imbracati cu un lavabil colorat ei trebuie sa faca parte din tema livingului.
Sa fie ca un punct de culoare, care ajuta la cromatica. Daca alegeti pentru o pictura murala ganditi-va la un desen care sa reflecte personalitatea tuturor membrilor familiei, care indiferent de varsta trebuie sa se regaseasca in acest camin.
In anul 2011 s-a mers foarte mult pe motivele florale, fluturi si copaci, acestea completand o atmosfera linistita si calduroasa.

Un gând despre ”Livingul- cartea de vizita pentru musafiri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s