Pictarea cerbilor Cornel pe fabrica Ciucas

Compania Ursus Breweries, a sarbatorit 120 de ani de la înfiinţarea fabricii pe care o deţin în Braşov. Sărbătoarea a fost marcata în perioada 17 – 19 septembrie cu „Zilele porţilor deschise” la care au participat toti cei care doresc să vadă cum se produce berea, precum şi prin inaugurarea unui muzeu al berii braşovene.
Pentru acest eveniment m-am pregatit si eu, mi-am luat pensulele si culorile si am plecat la Brasov. Misiunea mea era sa-l pictez pe cerbul Cornel in diferite ipostaze, pe peretii fabricii.
A fost pentru prima data cand am intrat intr-o fabrica de bere, asa ca mi-a facut placere.
Am pictat 10 cerbi frumusei cu sargauinta si insistenta, si spun asta pentru ca structura peretilor era foarte rigida, nu erau finisati si mi-au dat putina bataie de cap, mi-a fost foarte greu sa lucrez cateva detalii siavand in vedere ca au fost la intaltime m-au pus la treaba si mai tare.
Dar toti cerbii au avut succes in randul angajatilor de la fabrica de bere, care au dorit sa-si faca poze cu fiecare cerb in parte. 🙂

M-am bucurat ca au reprezentat un element in plus pentru marcarea acestui eveniment.

Cerbii au fost la numar 10, au avut inaltime 2m si latime 2m-2.5m si au fost pozitionati pe fabrica la o inaltime de 2m-3m.


P.s: Inca un lucru amuzant, atunci cand ploua, la fabrica ciucas curge bere prin burlane. :):P

2 gânduri despre ”Pictarea cerbilor Cornel pe fabrica Ciucas

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s