Noile trenduri in materie de “Casa dulce Casa” 2013

                      Asa cum v-am obisnuit la inceputul fiecarui an si anul acesta voi scrie un articol despre noile trenduri in design interiorˌ careˌ combinate frumos vor da un aspect primitorˌ calduros si vesel locuintei tale.Asadarˌ  ce se mai poartaˌ ce mai zugravimˌ ce mai decoram si ce mai pictam pe pereti o sa aflati in randurile scrise mai jos. Cateva din aceste informatii le-am desprins si de la designerii de interior prezenti la “Design Days in Dubai 2012”.

Declarat ca “Yellow is the new Pink” ˌ culoarea Galben a fost stabilita ca fiind culoarea anului 2013. Este intr-adevarˌ o culoare care transmite vibratii frumoase si trimite energii pozitive ori de cate ori stai in preajma ei. Asadar daca ai de zugravit cate ceva prin casaˌ apeleaza la galben si iesi din monotonieˌ fie chiar si pe un singur perete o sa-ti transmita optimism intreaga incapere si o sa ai o camera vesela si fresh.

Yellow

Cum era de asteptatˌ dupa toata moda nebuna din 2012ˌ care avea la baza cuvantul “Vintage” si in designul interior explodeaza elemente vintage anul acesta.

Mai mult ca niciodata se va purta un pattern inflorat pe fundal alb; la perne; canapele; draperii. Un stil foarte agreat de ikeaˌ iar mie imi place extrem de tare.

Floral-print-on-white-background

Cred ca de vreo doi ani se pune accent foarte mare pe lucrurile handmade. Orice fel de decoratiune tricotata; diferite pernite cusute manual [de ce nu chiar stangaci] dar foarte vesele.

blog1

Adaugand la elementele de mai sus evident si covoarele cu motive populare [taranesti] ˌ care parca incalzesc atat de bine camera si o fac mai primitoare.

Ege-Carpet-Tribal-Poetry

Buuunn… acum ca am discutat despre  elementele din camera vom discuta si despre pereti. In mareˌ aceleasi elemente vor fi folosite si in picturi.Nu se mai poarta peisajele in incaperi; decat  daca vorbim de un local sau un restaurant. In 2013 nu mai sunt la moda cracutele cu floriceleˌ cu motiv tribal cele lungi si intoarse.

Anul acesta se poarta  florile mari frumoase lucrate in detaliu. Nu-ti fie frica ca iti ocupa un spatiu mare din perete; ele nu incarca tocmai pentru ca nu au multe elemente. Florile mari largi deschise aruncate parca intamplator pe perete dau viata incaperii tale si este un “quelque chose” atribuit caminului tau.

camera2 trandafiri (2) camera

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s