Tavane cu magie

De mult nu am mai scris un post, desi, s-au intamplat atat de multe si am avut atat de multe proiecte in ultima vreme. O sa incerc sa redau cateva randuri acum de pe telefon.
Desi anormal putin, avand in vedere ca numarul lucrarilor sunt in crestere o data cu burtica mea. Am tot spus ca ma voi linisti si voi lua pauza bine -meritata, dar se pare ca inca nu i-a venit vremea, facandu-mi de cap cu pictaceala pe pereti. 🙂

Daca anul trecut pictam numai flori pe pereti si copaci, fiind o tema foarte mult adoptata si apreciata de toti..se pare ca acum a inceput perioada tavanelor pictate..in culori fosforescente, fluorescente, acrilice simple, sprayuri acrilice etc. Care, ce-i drept, trebuie sa recunosc ca dau o oarecare magie intregii incaperi. Fie ca vorbim de camere de joaca, de piscine indoor, holuri sau de camere de copii, ele reprezinta motivul pentru care ai sta cu ochii tavan ore intregi fara sa te plictisesti…printre stele,nori sau galaxii.
Pentru cei mici, pun accent mai mare pe planete si asezarea lor, ajutandu-i sa si invete cate ceva despre sistemul solar. In holuri sau piscine pun accentul pe efectul culorilor, noaptea stralucesc (la cererea clientului), iar ziua au un aspect cald si frumos, ca orice zi frumoasa de vara.
image

image

image

image

image

image

image

image

image
image

2 gânduri despre ”Tavane cu magie

  1. Lucica Raileanu zice:

    Sunt speciale,îmi plac enorm,orice am văzut,sunt foarte frumoase,de la temă la culoare,totul.De când te-am descoperit,am mii de idei,pentru apartamentul meu,nu-mi permit să apelez la specialist,dar mereu am fost inventivă,timp am suficient așa că încerc,toată ziua ți-aș privi realizările,sunt ca un vis frumos,BAFTĂ pe mai departe și să te bucuri de băiețel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s