Picturile in bucatarii

timbruNu cred ca am dat vreo mare importanta bucatariilor pana acum in posturile mele. Poate si pentru ca, atunci cand un om se gandeste la picturi pe pereti ii vin in minte desene pentru camere de copii, dormitoare, orice dar numai bucatarii nu.
Nu stiu cat timp mai petrece lumea in bucatarii, sau cat mai reprezinta bucataria ce reprezenta o data, deoarece dintr-o necesitate si o actiune zilnica, gatitul a devenit un hobby, un mod de relaxare. Cu atatea emisiuni de gatit, retetele thailandeze, chinezesti sau indiene ni se par la ordinea zilei, magazinele ne ofera orice produs/ingredient dorit direct pe tejghea, indiferent din ce tara apartine.
Toata lumea stie sa gateasca, dar numai din cand in cand.
Majoritatea timpului mancarea este luata pe fuga, intr-o pauza, de la un chiosc sau comandata de la un restaurant, infulecata pe un colt de birou, sau chiar din masina pe drum.
Iar pentru ca gatitul este vazut ca o pasiune sau chiar un talent(de ce nu) si  bucataria este, mai nou, vazuta ca un decor care completeaza gatitul.
Atunci cand sunt chemata sa pictez in bucatarii sunt chemata de clienti care doresc sa isi armonizeze bucataria, sa ii dea o prospetime sa o familiarizeze cu stilul lor, tocmai pentru faptul ca isi petrec timp de calitate in ea, atunci cand doresc sa se relaxeze.
image

image

image

image

image

image

image

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s