Circle of Love- prima expozitie personala

 

 

11214718_858506190863299_7499909442767046872_nSub denumirea, Circle of Love vernisajul acesta are menirea de a descoperi o lume uitată, dar incredibil de minunată. O lume a zânelor, a elfilor, a gnomilor și nu numai, cu lucrări dedicate Mamei Pământ, tablouri inspirate chiar de natură, care mi s-au arătat în meditații sau în plimbările în natură, dar regăsindu-le în inima mea.
Mă simt onorată și recunoscătoare pentru aceasta misiune și mă bucur să o împart cu voi.

mic de cover.jpg
Fiecare tablou are câte o poveste pe care o veți descoperi individual, iar expoziția va fi compusă chiar cu elemente din natură care țin să contureze și mai mult picturile.
Cu alte cuvinte, cei prezenți la expoziție vor intra intr-o altă lume, cunoscută undeva inlăuntrul lor, dar uitată, unde natura le va șopti la ureche. Va fi asemeni unui labirint, unde fiecare tablou ne va spune câte ceva, dar împreună alcătuiesc un adevarat univers.
Vă aștept cu mic cu mare să intrăm într-un cerc al iubirii: Circle of Love!

Dupa Bucuresti ne vom vedea cu aceeasi expozitie si in Targoviste si poate si in alte orase.

Later Edit

  • Noaptea de Sânziene a deschis Vernisajul Circle of Love și nu întâmplător ne-am petrecut weekendul printre spiriduși, zâne, elfi, gnomi, etc.
    Vernisajul a fost un succes, a fost primit cu multă bucurie și căldură și sunt tare fericită că, deși nu m-aș fi așteptat, toate tablourile mele și-au găsit casa. 

A fost un nou început și un pas tare important pentru mine ca și artist și cu siguranță vor mai urma și alte vernisaje.

 

p.s: Sa nu uit, in luna iunie este un „must” sa cumparati revista FEMEIA, unde veti gasi un interviu cu mine si lucrarile mele, unde voi vorbi despre scoala de pictura, despre căe pereti am mai pictat si despre, evident, Veeernisaaajj!!!
18664393_1289107101136537_8612856687470842675_n

 

 

2 gânduri despre ”Circle of Love- prima expozitie personala

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s