Ateliere de Pictura

Atunci cand nu imi desfasor activitatea la ARTelier, ne gasiti prin tara realizand ateliere de creatie atat pentru adulti cat si pentru cei mici.

Fie ca pictam pe panza, sticla, pe tricouri, genti sau chiar pe apa, ca realizam obiecte din lut sau ca pictam pe intuneric realizand tablouri fluorescente, un lucru e sigur TOTUL prinde viata prin culoare!

Mai jos aveti cateva evenimente recente.

MAGICAMP- Branesti, Dambovita

Tabara dedicata copiiilor cu afectiuni oncologice.

Pictura pe bucati de faianta, unde tot cei prezenti au avut ocazia sa lase un mesaj, sau un cuvant, ce a insemnat pentru ei o saptamana Magica. Toate bucatile de faianta vor fi expuse si ornate pe un perete exterior, din tabara. Culorile sunt permante, speciale pentru faianta si ceramica.

 

 

Bucuresti, Centrul Door

In 2016-2017, ARTelierul nostru si-a desfasurat activitatea creativa in sediul Centrului Door din Bucuresti. Am pictat pe apa si mai apoi am ornat cani, am pictat pe panza in stilul lui Picasso, am realizat martisoare din lut si le-am dat viata cu ajutorul pensulei, dar am pictat si pe intuneric realizand tablouri fluorescente.

 

Padina, Hotel Pestera

Sarbatoarea Pastelui in 2017 si Rusaliile le-am sarbatorit in varf de munte cu ateliere de pictura pe icoana din sticla, pe decoratiuni din ipsos sau pe decoratiuni dar si cu un atelier de benzi desenate.

 

 

Targoviste, Azilul ORCHIDEA

De Craciun, Azilul Orchidea din Targoviste a gazduit un atelier de pictura dedicat copiilor de la Casa de Copii din Dambovita, in care cei mici au pictat globulete din sticla.

 

Bucuresti, Locatie Alandala


In 2016, toate weekendurile le-am petrecut la Alandala, realizand ateliere de pictura pe sticla, panza, lut,martisoare, decoratiuni cu copii.