Contact

Telefon: 0726 136 983

Mail: roxana@pictezpereti.ro

pictezpereti@yahoo.com

Sau ma puteti gasi pe Facebook „Pictez Pereti”

acum si. http://www.pictezpereti.ro

 

SCURT INTERVIU:timbru

Cum te cheama?
-Pictez Pereti
Cu ce te ocupi/care este jobul tau?
-Pictez Pereti
Dar in timpul liber ce faci?
-Pictez Pereti
Ce faci atunci cand esti suparata?
-Pictez Pereti
Cand esti vesela cum te exteriorizezi?
-Pictez Pereti
Daca ai scrie o carte, cum ai numi-o?
-Pictez Pereti
Si cine ar fi personajul principal?
-Pictez Pereti
Consideri ca cea mai mare calitate a ta este ca…?
– Pictez Pereti
Atunci defectul tau ar fi ca..?
-Pictez Pereti
Ce faci in momentul de fata?
-Pictez Pereti

26 de gânduri despre ”Contact

  1. dan ursu zice:

    salut mi-a placut foarte mult modul tau de prezentare a site-ului dar imi plac si lucrarile FELICITARI. http://www.armon.ro acesta e site-ul de prezentare a produselor si serviciilor oferite de mine, avem ceva in comun pictura murala si promovarea cesteia .Pe site gasesti adresa de mess si nr de tel, doresc sa-ti propun o colaborare ….. o sa vb mai multe cand o sa ne vedem pe mess.
    Succes in tot cea ce faci.
    Dan Ursu

  2. ovidiu-mihai zice:

    Am o camera de adolescenti sau copii de 12,7mp(2,975×4,25) . Pozitionare E-V. Dupa ora pranzului in camera bate foarte puternic soarele. Dulapul din camera are culoare ciresar, parchetul din stejar, usa din stejar, covorul si perdeaua este de culoare galben si albastru cu putin marou. Eu as dori sa fie o camera vesela si copilaroasa. Ce culorii si sabloane imi recomandatii sa folosec. Astept cu nerabdare un raspuns de la dumneavoastra.

      • Pictez pereti zice:

        Nu imi pot da seama exact cum da violetul cu rosul, eu nu as fi incercat sa le combin niciodata intr-o camera, dar cel mai bine este sa alegi o mobila mai deschisa, un crem. Etajere, dulap, corpuri suspendate crem sau maron deschis.
        Canapeaua este bine sa aiba, daca gasiti culori ca cele ale peretilor, de exemplu: canapea crem si pernite cu floricele mov sau rosu sa se potriveasca.

  3. ovidiu-mihai zice:

    Am o camera in doua culori: o jumatate violet(fashion love 212-4)si rosu (Fairy Kingdom 6-4) cealalta jumatate. Parchetul si usa au culoarea stejarului. Ce culoare imi recomandatii sa-mi iau la mobila (dulap, canapea, corpuri suspendate, comoda, etc)?

  4. ovidiu-mihai zice:

    Multumesc pentru raspuns, dar am aflat de dumneavoastra pe site-ul http://www.vreauculoare.ro si am crezut ca cunoasteti culorile de la Oskar Deutek. Pentru v-a va ajuta va scriu: rosu (Fairy Kingdom 6-4) http://www.vreauculoare.ro/culoare/culori/rosu/paleta_cromatica.html ; violet(fashion love 212-4) http://www.vreauculoare.ro/culoare/culori/violet/paleta_cromatica.html . La alegerea culorilor am folosit scheme cromatice. Tipul de shema cromatica alesa din cele 3 este armonic. Camera este pozitionata E-V. Am facut cu rosu peretele din dreapta usi si jumate din peretele cu geamul. Am facut cu rosul tot ce a mai ramas din camera. Acum cred ca aveti toate detaliile pentru a sugera ce culoare trebuie sa-mi iau la mobila (dulap, canapea, corpuri suspendate, comoda, etc)?

  5. Cotofana Robert zice:

    Azi mergeam pe o straduta si deodata am observat pe cineva urcand intr-o masina. Pe spatele acesteia era trecuta adresa paginii web. Retin adresa cu gandul sa intru si sa vad despre ce este vorba. Iata-ma aici citind…
    Imi place ceea ce faci.

    • Pictez pereti zice:

      hahaah!! Ma bucur. Ma bucur ca ai retinut, ca ai fost curios si ca ai dat de mine. Ma gasesti si pe Facebook tot cu numele Pictez Pereti…si..cine stie.. poate vreodata o sa iti doresti si tu pereti pictati.

  6. Ancateu Bogdan zice:

    Buna ziua,

    Am si eu un baietel de 3 ansori si as dorii sa ii fac pe perete un desen cu spiderman (eroul lui preferat). Ma intereseaza daca vii si in arad pentru acest desen si binentelese cat m-ar costa un desen de circa 1,5 metri patrati.

    Multumesc….

  7. bubu zice:

    imi place atat de mult ce faci,iti ies super,mi-ar placea atat de mult sapot picta si eu macar o camera…un perete cat de mic asta mi-ar placea sa fac toata viata….oricum felicitari pt tot ce faci:)

  8. Lorra zice:

    Buna….ai un talent aparte…si ceea ce faci tu,ce iese din mana si imaginatia ta este foarte frumos si totodata interesant…bravo tie si tine-o tot asa…

  9. sabloane.in zice:

    Buna ziua.
    Suntem o firma producatoare de sabloane, atat artistice cat si industriale.
    Se pot realiza orice model si la dimensiuni cuprinse intre 3mm si 1200mm.
    Sunt executate cu router CNC din material plastic PC rezistent la solventi, cu grosimi incepand de la 0.3mm.
    Preturile pornesc de la 0.1RON/centimetrupatrat, dar sunt negociabile in functie de cantitati sau alte caracteristici de colaborare.
    La comenzi speciale se pot executa si din tabla de aluminiu.
    Deasemeni realizam si sabloane din carton sau folie autocolanta.
    Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.

    Va multumesc pentru timpul acordat.

    TELEAGA MIHAIL
    SC MAXROM SRL
    RADAUTI-SUCEAVA
    0747.277.296
    http://www.maxrom.ro http://www.sabloane.in http://www.cuburi.in

  10. Ramian zice:

    Ma bucur ca ne putem intalni aici, cei din toate colturile tarii care vor si ofera servicii de pictura pe perete. Eu sunt din Piatra Neamt si imi face placere sa cunosc cat mai multe lucrari facute de ceilalti colegi de breasla. Spor la pictat tuturor! Semnat Ramian – http://www.ramian.ro

Lasă un comentariu