Trebuie sa va spun despre culorile fluorescente..

paint

Mi-am schimbat de curand imaginea atat pe site cat si pe Facebook. Am renuntat la culorile vii si expresia mea vesela care aparea pe antetele site-urilor; promovand cu tarie culorile fluorescente luminate la o lumina uv.

De ce? Pentru ca la noi in tara sunt foarte putin folosite in picturile murale…cu toate ca au un efect incredibil de frumos.
Imaginati-va un tavan plin cu stelute si planete care atunci cand inchizi lumina [si ramane doar lumina diafana de Ultraviolete] lumineaza intreg tavanul intocmai ca si cum ai adormi afara pe iarba intr-o zi de vara cu privirea catre cer…

Ce mai putem face cu aceste culori minunate?

Putem picta un peisaj in culori normale sa reprezinte ..o zi..un rasarit… iar peste venim cu aceste culori fluorescente pictand acelasi peisaj insa noaptea cu stele… Asadar; ziua avem o pictura si noaptea la lumina uv vedem aceeasi imagine insa la o alta perioada a zilei/noaptea.
Va postez cateva exemple unele sunt facute de mine; altele sunt gasite si placute pe internet..dar care; poate va inspira.

P.s: A nu se confunda culorile fosforescente cu cele fluorescente. Cele fosforescente lumineaza fara niciun fel de lumina..insa mai slab si pentru putin timp…iar cele fluorescente lumineaza atata timp cat ai luminile uv aprinse…. aaa si app…culorile fluo nu sunt mai scumpe decat cele normale..decat cu cativa lei…

sorin

Glow in the dark bedroom wall3191766_700bhawaiian_dreams_glow_muraltavan

cropped-cropped-cropped-ptext11.jpg

8 gânduri despre ”Trebuie sa va spun despre culorile fluorescente..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s